Mobirise Web Builder

Även begagnade truckar kräver truckkort

När du vill vara säker på att du och din personal har en gedigen truckförarutbildning, med ett truckkort som gäller inom hela EU och de nordiska länderna kontaktar du Alpha Material Handling.

Ta ditt truckkort redan idag

Truckförarutbildning - Truckkort i EU

Något som alla måste ha för att få köra och arbeta med en truck på ett företag är en truckförarutbildning med ett truckkort som bevis för detta. Här spelar det ingen roll om detta gäller en begangad truck eller en ny, utan alla dessa fordon utom mekaniska handtruckar kommer att vara föremål för detta. I det fallet kommer det att finnas många olika typer av dessa förarbevis. Här finns det de som enbart gäller för att utföra arbete på ett visst företag eller i ett visst land. Sedan finns det de som håller hög standard och då handlar det om de truckkort som gäller över hela EU och i alla de nordiska länderna.

Viktigt gällande truckförarutbildningar

När du behöver eller när du har personal som har ett behov av truckkort för att kunna utföra det arbete som de är anställda för, så kommer det att vara viktigt att både du och alla de anställda får en bra utbildning. Här ska detta då vara en utbildning som håller måttet med bra lärare och goda instruktörer. Det ska också vara en utbildning som ger ett erkänt truckkort som kan användas i alla länder. Hos Alpha Material handling kommer du att få den perfekta utbildningen av ett certifierat företag som verkligen sätter eleven i fokus. Här får du också en utbildning som ger dig ett truckförarbevis som godtas inom hela EU och alla de nordiska länderna, vilket gör att den som innehar detta kort ökar sina chanser att få ett arbete inom det område som känns intressant.

Alpha Material handling är ett certifierat företag inom truckförarutbildning

Truckkort som är godkänt inom EU