Mobirise

Valet av en begagnad truck kan mycket väl hänga på märket

När du letar begagnade truckar kan detta vara av ekonomiska själ. Dock finns det ingen anledning att få dålig kvalitet. Här får du de viktigaste råden för att göra det rätta valet av en begagnad truck!

Köp begagnad och ny truck

De bästa begagnade truckarna

Det viktigaste av allt när du ska köpa en begagnad truck, är att du vet vilket arbetsområde den ska användas inom och att du kan lita på det företag som du köper den från. Här kommer det då handla om att kontroller och service har utförts, och att du får en truck som verkligen ger dig den kraft i arbetet som du behöver för att öka effektiviteten i företagets produktiva del. Något som dock kan vara mycket viktigt är att du väljer en truck av ett välkänt märke, då dessa för det mesta blivit kända av den anledning att de håller en hög kvalitet och har en lång livslängd.

Inom detta område finns det mycket att välja mellan och det kommer således vara mycket svårt att säga vilket märke som är det absolut bästa. Vad som däremot går att säga och tyda är vilka olika märken som marknaden tycker är de bästa valen och vilka som får den högsta uppskattningen. Några av dessa kommer då alltid att ligga på toppen och vara de populäraste valen. På Alpha Material Handling ser vi alltid till att hänga med på detta i vårt sortiment, utan att för den skull tulla på kvaliteten. Helt enkelt betyder detta att kunden nästan alltid har rätt, vilket syns på uppskattningen av de märken vi saluför.


Abeko - En kvalitet som hållit sig i toppen

Detta är ett märke inom truckar som redan var etablerat på marknaden på 50-talet. 1994 grundades Actil Warehouse Trucks som då tog över tillverkning och produktion av dessa truckar. Dock behålls det inarbetate varumärket Abeko och än idag kan alla de som vill skaffa sig en nya eller begagnade truckar med detta kvalitetsmärke. Fokuset på tillverkningen av Abeko truckar är i huvudsak inriktad på el-truckar såsom ståstaplare, plocktruckar och sittstaplare, men du kommer även att finnas handtruckar med detta gedigna och erkända märke.


Crown - En jätte bland truckar

När du vill ha en bra och populär truck av högsta kvalitet så kommer Crown truckar att vara ett av de rätta valen du kan göra. Är det också så att du finner begagnade truckar från Crown, som har servads och gåtts igenom, så kommer du alltid att vara den som gör ett kostnadseffektivt val. Crown truckar finns i alla former och för alla arbetsområden. Här finns det allt från motviktstruckar och smalgångstruckar till ledstaplare, skjutstativtruckar och alla andra förekommande modeller. En av deras modeller med namnet Crown RT4020 blev också utnämd till årets truck 2016.


Doosan - En truck som utvecklats i massor av år

Doosan är ett stort internationellt företag som inte bara fokuserar på tillverkning av truckar, utan här handlar det om många tunga arbetsfordon såsom hjullastare, grävmaskiner och schacktbilar. Hur som helst handlar detta om begagnade truckar och oavsett om det är en ny eller en begagnad truck du söker, så kommer märket Doosan att var något som uppfyller dina förväntningar. Den bästa delen av Doosan truckar ligger på de medelstora eldrivna motviktstruckarna som kan köras både inomhus och utomhus.

Alla begagnade truckar hos Alpha Material handling har kontrollerats och servats

Få en begagnad truck med kvalitet